Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@15:10:33 GMT

آب بارندگی ها و تونل اول کوهرنگ به کجا می رود؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۸۶۳۳

آب بارندگی ها و تونل اول کوهرنگ به کجا می رود؟

نماینده هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: با وجود بارندگی نرمال در سرچشمه ها اما متاسفانه معلوم نیست آب این بارندگی ها و تونل اول کوهرنگ که حق کشاورزان است به کجا می رود؟

به گزارش خبرنگار ایسنا، سید عبدالحسین میرمیران در دیدار مسئولان آب استان و کشور در جمع کشاورزان ورزنه، اظهار کرد: زاینده رود چند سالی است که به این روز گرفتار شده است، رفع گرفتاری زاینده رود بخشی، استانی و منطقه ای نیست، بلکه ملی است و متاسفانه مدتی است موضوع زاینده رود به سمت خارج از مسائل فنی و مالی می رود و درگیر مسائل نامربوط می شود که این مورد پذیرش ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
وی با بیان اینکه چند سالی است که کشاورزان در پاییز به حالت بلاتکلیف هستند، ادامه داد: نمی دانم چرا هر سال در چنین روزهایی، باید بین این که آیا می توانیم کشاورزی کنیم یا نمی توانیم کشاورزی کنیم سردرگم شویم.  
 
نماینده هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان افزود: مسئله و درد اصلی در مورد زاینده رود  مشخص است، آقای روحانی در وعده های انتخاباتی خود اعلام کردند که در دولت دوازدهم نوبت زاینده رود است. انتظار داریم که دائم این قول آقای رییس جمهور را یادآوری کنیم، چرا که طبق آمار طی چند سال گذشته بارندگی در سرچشمه ها نرمال بوده است.  
 
 میرمیران اضافه کرد: با وجود بارندگی نرمال در سرچشمه ها، اما متاسفانه معلوم نیست آب این بارندگی ها و تونل اول که حق کشاورزان است به کجا می رود؟ هر چند اگر بگوییم طی این سال ها میزان بارندگی هم کم یا زیاد شده باشد این میزان در بدترین حالت 10 درصد کاهش بارندگی است. این چه وضعی است که ناگهان با کاهش 10 درصدی هیچ آبی به شرق اصفهان نمی رسد؟  
 
 وی تاکید کرد: کسانی که امروز سر سفره زاینده رود آمده اند را نمی توانید به این راحتی رد کنید. 900 میلیون متر مکعب کمبود حوضه را تامین کنید که هر سال به این وضع نرسیم. هر سال در این موقع از سال که زمان کشت پاییز است سد زاینده رود آب لازم را در پشت خود ذخیره ندارد.  

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر مسئول جهاد کشاورزی دهستان میانکوه از تولید و کشت گیاهان دارویی خارشتر، انغوزه، گل محمدی و کاپاریس در ۱۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فاقد کشت در این دهستان خبر داد.


اقبالی با اشاره به شرایط جغرافیایی آب هوایی یزد تولید گیاهان کم آبخواه را سبب تولید و فراوری این صنعت با هدف توسعه و اشتغال پایدار با درآمدزایی و سرمایه‌گذاری در تولید این محصول دانست.


 وی از ارائه نهال گل محمدی و بذر رایگان به کشاورزان خبر داد و افزود: در اجرای این طرح مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار تامین گردیده و کشاورزان جهت دریافت تسهیلات کم بهره معرفی می‌شوند.

دیگر خبرها

  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم