Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@12:24:12 GMT

1445 میلیارد ریال خسارت شهرستان کوهرنگ وارد شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۱۲۴۳

1445 میلیارد ریال خسارت شهرستان کوهرنگ وارد شد

شهرکرد- ایرنا- فرماندار شهرستان کوهرنگ گفت: بدنبال بارش های سیل آسای اخیر در چهارمحال و بختیاری یکهزار و 445 میلیارد ریال خسارت به شهرستان کوهرنگ وارد شد.

به گزارش ایرنا، مرتضی زمانپور روز شنبه در سومین شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری در سال جاری تاکید کرد: بارش های اخیر باعث بروز خسارت در زمین های کشاورزی و باغی، تخریب 66 کیلومتر راه، پل، ابنیه فنی و جاده عشایری، نابودی 15 شیلات و خرابی 250 سربند کشاورزی شهرستان کوهرنگ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این بارش راه ارتباطی 55 روستا با مرکز شهرستان کوهرنگ قطع و سقوط بهمن به طول 800 و ارتفاع 8 متر در لبد ثبت شد.
زمانپور تصریح کرد: هم اینک راه ارتباطی 15 روستا با مرکز شهرستان کوهرنگ قطع است و رانش زمین این شهرستان را تهدید می کند.
وی یادآور شد: شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بحتیاری نسبت به ساماندهی رودخانه های شهرستان کوهرنگ کوتاهی کرده است.
*** بارندگی ها به فارسان 520 میلیارد ریال خسارت زد
فرماندار شهرستان فارسان نیز گفت: بارندگی های اخیر باعث بروز 520 میلیارد ریال خسارت در حوزه های مختلف این شهرستان شد.
مرداس طاهری تاکید کرد: ساخت و سازها و کاشت درختان در بستر و حریم رودخانه ها از مهمترین عوامل جاری شدن سیل در شهرستان فارسان است.
وی اظهار داشت: هم اینک از تمامی بدنه سد سنگی ملاتی چلیچه شهرستان فارسان که در سال های 1387 تا 1384 احداث شده بود آب بیرون می زند و خطر تخریب آن وجود دارد.
طاهری تصریح کرد: بارندگی های اخیر خسارت های فراوانی به زیرساخت های شهری، روستایی، کشاورزی و راه های ارتباطی وارد کرد.
*** بارش های شهرستان کیار 510 میلیارد ریال خسارت زد
فرماندار کیار نیز گفت: بدنبال بارش های اخیر سیلاب 125 میلیارد ریال خسارت در این شهرستان به بار آورد.
علی فتح نصیریان تاکید کرد: در این بارندگی 21 مزرعه پرورش ماهی شامل 15 مجاز و 6 غیرمجاز به طور کامل نابود شد.
وی یادآور شد: ایجاد هماهنگی بین تمامی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان کیار و بهره مندی از توان تمامی دستگاه های اجرایی دولتی و بخش خصوصی در مدیریت حوادث بارش های اخیر مطلوب بوده است.
*** 125 میلیارد ریال خسارات در شهرستان شهرکرد به بار آمد
فرماندار شهرستان شهرکرد نیز گفت: بارش های اخیر حاقل 125 میلیارد رالک خسارات به تاسیسات شهری، روسایی، زیربنای، روبنایی و کشاورزی وارد کرد.
عبدالعلی ارژنگ تصریح کرد: پس از پایان موج نخست بارش های شهرستان شهرکرد سرشاخه های موجود در رودخانه ها و مسیل ها جمع آوری و ساختمان های غیرمقاوم و خطرآفرین تخلیه شده است.
*** لردگان در بارش اخیر 745 میلیارد ریال خسارت دید
فرماندار لردگان نیز گفت: در بارش های اخیر 745 میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف این شهرستان وارد شد.
برهان حسین پور آقایی تاکید کرد: پس از پایان این بارش ها هنوز راه ارتباطی 8 روستای منطقه بارز و شوارز با لردگان قطع و نیازمند احداث پل است.
وی اظهار داشت: به علت رانش زمین در روستای ارمند علیا لردگان بسیاری خانه های مسکونی این روستا تخلیه شد.
حسین پور آقایی به خطرناک بودن شرایط سیل بند روستای گنج اشاره و تصریح کرد: هم اینک 10 روستای لردگان در معرض خطر است.
وی گفت: لایروبی 20 رشته قنات، تکمیل کانال های کشاورزی، اجاره ماشین آلات از بخش خصوصی در کنار تجهیزات دولتی، خرید لوله برای انتقال آب به زمین های کشاورزی که کانال آن ها تخریب شده است و ترمیم 15 سربند کشاورزی برای مقابله با بحران های ناشی از بارش های بعدی در لردگان ضرورت دارد.
*** 3 هزار هکتار زمین کشاورزی در اردل خسارت دید
فرماندار اردل نیز گفت: بدنبال بارش های اخیر 3 هزار هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان بالای 60 درصد خسارت دیده است.
محمود کیانی تاکید کرد: خسارت های اولیه برآورد شده در شهرستان اردل تاکنون 330 میلیارد ریال بوده که به طور یقین پس از تکمیل کارشناسی بیشتر خواهد بود.
وی افزود: بدنبال بارش های اخیر در شهرستان اردل هنوز راه ارتباطی 6 روستا قطع، پل مراد آباد و جاده چویلان تخریب شده و کدورت آب آشامیدنی به 12 برابر حد مجاز رسیده است.
کیانی تصریح کرد: خطر رانش در یک محله مسکونی شهر کاج هنوز وجود داشته و استقرار بیل کانیکیو بولدوزر در شهرستان اردل ضرورت دارد.
وی یادآور شد: راه ارتباطی 5 روستای شهرستان اردل با شهر سرخون مرکز بخش میانکوه همچنین مسدود است.
*** خسارت بارندگی در سامان 40 میلیارد ریال برآورد شد
فرماندار شهرستان سامان نیز گفت: بارش های اخیر 40 میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف این شهرستان وارد کرد.
کمال اکبریان چالشتری تاکید کرد: در موج دوم بارندگی ها احتمال ریزش بخش هایی از محورهای ارتباطی در شهرستان سامان مانند جاده قراقوش – گرمدره وجود دارد.
وی با اشاره به کدر شدن آب پس از بارندگی در شهرستان سامان اظهار داشت: در این راستا قرار شده امروز ظرفیت تمامی مخازن ذخیره آب آشامیدنی این شهرستان تکمیل شود.
*** بارندگی 42 میلیارد ریال خسارت به شهرستان بن وارد کرد
فرماندار شهرستان بن نیز گفت: میزان خسارت وارد شده به این شهرستان در بارندگی اخیر 42میلیارد ریال بوده است.
کیانوش نادری بلداجی تصریح کرد: تخریب برخی منازل قدیمی خالی از سکنه و خراب شدن نهر آب کشاورزی روستای آزادگان از مهمترین خسارت های وارد شده در شهرستان بن است.
وی افزود: در موج دوم بارندگی ها احتمال سرمازدگی به باغات شهرستان بن وجود دارد که باید در این راستا برنامه ریزی و اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.
*** 200 میلیارد ریال خسارت در بروجن گزارش شد
معاون فرماندار شهرستان بروجن نیز گفت: میزان خسارت ناشی از موج نخست بارندگی ها در این شهرستان 200 میلیارد ریال اعلام شده است.
هوشنگ امانی تاکید کرد: به علت شدت بارش در بروجن شهرک شهید بهشتی نقنه که در سال های قبل با فروش زمین های مسیل این شهر احداث شده برای جلوگیری از بروز هرگونه خسارت جانی تخلیه شد.
وی یادآور شد: عبور فیبر نوری و لوله گاز از زیر پل پیچ مادر و دختر گندمان شهرستان بروجن مهمترین عامل آبگرفتگی در این منطقه بود.
امانی تصریح کرد: کم کردن دهانه 12 متری تغذیه مصنوعی فرادنبه به 3 متر با هدف انتقال لوله انتقال پسآب بروجن به کارخانه فولاد باعث آبگرفتگی و آسیب به زمین های کشاورزی شد.
وی اظهار داشت: هنگام موج نخست بارش ها برای مسیر ارتباطی روستای دهنو بروجن بین شهرستان های بروجن و کیار محدودیت ترافیکی اعمال شد که این مهم در موج دوم نیز در صورت امکان اعمال می شود.
*** نفت مورد نیاز برای 20 روز کوهرنگ تامین شد
مدیر طرح احداث جایگاه های گاز طبیعی فشرده CNG (سی. ان. جی.) کشور نیز گفت: نفت مورد نیاز برای 20 روز آینده شهرسان کوهرنگ تامین شده است.
حمید قاسمی تاکید کرد: برای تامین سورخت مورد نیاز شهرستان هیچگونه محدودیت و نگرانی وجود ندارد.
وی افزود: سوخت مورد نیاز برای بالگردها نیز پیش بینی و هم اینک تامین شده است که به موقع توزیع می شود.
*** بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری 1510 میلیارد ریال خسارت دید
مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: بارندگی های اخیر یکهزار و 510 میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی این استان وارد کرد.
ذبیح الله غریب تاکید کرد: در این بارندگی به 102 مزرعه پرورش ماهی شامل 52 مزرعه مجاز و 50 شیلات غیرمجاز، 7 سد خاکی، 70 بند خاکی، 5 هزار و 700 هکتار زمین کشاورزی، 2 هزار و 920 هکتار باغ و بخشی از جاده های عشایری چهارمحال و بختیاری خسارت وارد شد.
*** 500 مقطع ریزش برداری در چهارمحال و بختیاری انجام شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری نیز گفت: بدنبال بارش های اخیر 500 مورد ریزش برداری در محورهای ارتباطی استان صورت گرفت.
احمد جمشیدی تصریح کرد: در این مدت 127 محور و پل بازگشایی، یکهزار و 333 کیلومتر مسیر اصلاح، یکهزار و 30 کیلومتر راه برف روبی، 250 کیلومتر سیلات هدایت و یکهزار و 350 کیلومتر جاده پاکسازی شد.
وی یادآور شد: این در حالی است که تعمیر ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و از منابع استانی تاکنون ریالی به این اداره اختصاص داده نشده است.
جمشیدی تاکید کرد: ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری یک سوم استانداردهای جهانی است.
به گزارش ایرنا، میزان بارش های چهارمحال و بختیاری در موج قبلی بارندگی حدود 119 میلیمتر برابر 21 درصد کل بارش استان سالانه ثبت شد.
در شهرستان کوهرنگ میزان بارش ها به 283 میلیمتر رسید و بدنبال بارش های سیل آسای هفته گذشته 4 هزار میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف این استان وارد شد.
موج دوم بارش ها در هفته جاری ساعت 3 بامداد دوشنبه پیش بینی شده است.
براساس پیش بینی سازمان هواشناسی موج دوم بارش های سیل آسا از اواخر یکشنبه 11 فروردین 1398 تا صبح سه شنبه 13 ماه جاری در چهارمحال و بختیاری رخ می دهد.
میانگین بارش برای چهارمحال و بختیاری بیش از 100 میلیمتر به مدت 48 ساعت پیش بینی شده که شدت آن برای برای روز دوشنبه پیش بینی شده است.
در موج نخست بارش های سیل آسا در چهارمحال و بختیاری بیشترین بارش در شهرستان کوهرنگ یه میزان 283 میلیمتر ثبت شد.
2097/7362

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خسارت كوهرنگ چهارمحال و بختياري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس