Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره‌کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه عمده بارش ها به صورت باران است و  در روزهای اخیر شاهد ذوب شدن برف در کوهرنگ بوده ایم، امکان سیلابی شدن رودخانه‌ها در مسیر کارون ۳ و کارون ۴ و در خوزستان وجود دارد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

مهرداد قطره امروز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به ورود سیستم بارشی از اواخر دیروز به استان، اظهار داشت:  بیشترین مقدار بارندگی تا این ساعت برای کوهرنگ با 115 میلیمتر بوده است و در سایر نقاط استان نیز بارندگی هایی رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اداره‌کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: این سامانه بارشی تا ظهر فردا چهارشنبه در سطح استان فعال خواهد بود. برای بعدازظهر و امشب شاهد وزش باد شدید و رعد برق هستیم و انتظار داریم امشب به سطح بارش ها افزوده شود.

وی با بیان اینکه از اوایل سال زراعی (مهرماه) تا صبح امروز سه شنبه در سطح استان  275 میلیمتر بارندگی رخ داده است ،گفت:  این میزان در مدت مشابه سال قبل 489 میلی‌متر بوده است و میانگین بلند مدت استان در این بازه زمانی 381 میلی‌متر بوده است؛ بنابراین  نسبت به مدت مشابه سال گذشته 44 درصد و نسبت به میانگین بلند مدت 28 درصد،  بارندگی کاهش داشته است  و همچنان رتبه اول خشکسالی در بین 31 استان را داریم.

تخریب منازل «علی‌آباد» خرم‌آباد در پی بارش باران به روایت تصاویر‌پیش‌بینی بارش برف و باران از عصر امروز در خراسان رضویبارش شدید باران در کوهدشت؛ 11 اکیپ اداره برق در آماده‌باش اس

قطره افزود:  با توجه به کمبود بارشی که تا کنون رخ داده است، جبران کمبود آب برای سال آینده بعید به نظر می رسد و کمبود آب در سال آینده پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از اول مهر تا امروز  کوهرنگ 647 میلیمتر بارندگی داشته که این میزان در سال گذشته 1235 میلیمتر بوده است و حتی اگر تا فروردین‌ماه چند بارش دیگر نیز داشته باشیم،  همچنان با کاهش بارندگی سال زراعی را  به پایان خواهیم رساند.

معاون اداره‌کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه عمده بارش ها به صورت باران است و  در روزهای اخیر شاهد ذوب شدن برف در کوهرنگ بوده ایم، امکان سیلابی شدن رودخانه‌ها در مسیر کارون 3 و کارون 4 و در خوزستان وجود دارد لذا از گشت و گذار در اطراف رودخانه ها و سد ها تا حد ممکن پرهیز شود.

وی با بیان اینکه  بارش ها عمدتاً به شکل باران بوده است و همان موقع از استان خارج می شوند گفت:  این بارش ها ذخیره آبی مناسبی برای استان نخواهند بود، لذا باید در تمام مصارف خانگی کشاورزی و صنعتی نهایت صرفه‌جویی را انجام داد.

انتهای پیام/7540 / ع

R7540/P/S6,54/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری رودخانه ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تاش رکورد دار بارندگی در استان سمنان
  • سیلابی شدن رودخانه در روستای برمزید و خنجوک
  • تصاویر | رودخانه دز پس از بارش شدید باران
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • ثبت بیشترین بارندگی در روستای تاش شاهرود
  • بارش شدید باران و سیلابی شدن شهر دیزج دیز + فیلم
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی
  • بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌های فصلی در ایلام
  • مازندران از امشب سیلابی می‌شود